Stronk doet meer!

Stronk is een werkplaats die samenwerkt met jongeren die thuis zitten. Creëren en re-integreren. We maken toffe dingen en tegelijkertijd zijn we bezig met het terugbrengen van jongeren in onze samenleving. Wij zijn geen sociale werkplaats, of directe afspiegeling van de arbeidsmarkt, wij zijn de realiteit.
2

STRONK VOOR

Particulieren

Stronk levert producten en diensten aan jou. Of het nu gaat om kleine opdrachten, meubels, reparaties of een kunstwerk voor in je tuin: wij denken en maken graag met je mee! Heb je een ‘idee’ maar weet je nog niet zo goed hoe of wat? Ons enthousiaste jonge team staat je bij met raad en daad.

STRONK VOOR

Jongeren

We begeleiden jeugdigen die in dezelfde samenleving staan als wij. Hoe doen we dat? Gewoon, zoals ze dat vroeger altijd deden. Van mens tot mens zonder enorme zorgdossiers. De persoon staat voorop met aandacht voor wat hij/zij wil bereiken. Dit ondersteunen en stimuleren we vanaf het moment dat je binnenstapt.
3
3

STRONK VOOR

Het bedrijfsleven

Stronk levert producten en diensten aan profit én non-profit organisaties. In afstemming met de afnemer werken we aan maatwerk op vele fronten. In onze werkplaats in Dongen zijn we in staat om projectmatige werken en klein seriewerk te produceren op duurzame wijze.

STRONK VOOR

Scholen

Bij Stronk werken we met veel plezier samen met jeugd. Dat doen we al jaren luchtig en doordacht: op vrijwillige basis én op professioneel niveau. Wil jij ook met Stronk samenwerken aan leuker en leerzamer W&T onderwijs? Dan ben je hier aan het juiste adres.
4

Testimonials

Slide Image
Slide Image
Slide Image

Ik leer hier anders dan op school. Dat is leuk!

Jongere

De combinatie van klussen, serieuze gesprekken en humor werkt zeer goed voor onze zoon!

Moeder

De unieke begeleiding van Jorus en Mark heeft ervoor gezorgd dat onze zoon zijn zelfvertrouwen weer terug heeft.

Vader