Stronk maakt mogelijk

Mark en Jorus delen een passie voor het maken van objecten en het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom heeft Stronk drie verschillende aandachtsgebieden: jongeren, maken en advies.
1

STRONK VOOR

Jongeren

Stronk werkt samen met praktische (zorg)jeugd in de leeftijdscatagorie 14 t/m 23 jaar. We werken samen met thuiszitters aan producten en aan henzelf. Daarnaast werken we samen met toekomstige makers die concreet weten wat ze willen of die zich nog willen oriënteren in het technisch werkveld.

STRONK

Maakt

Stronk levert maatwerk in opdracht van particulieren, bedrijven, profit- en non-profit organisaties. In onze breed georiënteerde werkplaats hebben we de mogelijkheid om te werken met hout, metaal, electronica en 3D-vormgeving. Stronk maakt o.a. decorstukken, meubelstukken, tuinattributen en gethematiseerde objecten.
2
3

STRONK

Adviseert

Stronk adviseert als allround maker, inspirator en zorgprofessional. Heb je een uitdagende opdracht en kom je er niet uit? Wil je geïnsipireerd raken door onze werkwijze en ook opstaan voor je idealen? Wil je advies over het praktisch werken met (zorg)jeugd? Klik dan zeker even verder.

Testimonials

Slide Image
Slide Image
Slide Image

Ik leer hier anders dan op school. Dat is leuk!

Jongere

De combinatie van klussen, serieuze gesprekken en humor werkt zeer goed voor onze zoon!

Moeder

De unieke begeleiding van Jorus en Mark heeft ervoor gezorgd dat onze zoon zijn zelfvertrouwen weer terug heeft.

Vader