Stronk maakt mogelijk

Mark en Jorus delen een passie voor het maken van objecten en het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom heeft Stronk drie verschillende aandachtsgebieden: jongeren, maken en advies.
1

STRONK VOOR

Jongeren

Stronk werkt samen met praktische (zorg)jeugd in de leeftijdscatagorie 14 t/m 23 jaar. We werken samen met thuiszitters aan producten en aan henzelf. Daarnaast werken we samen met toekomstige makers die concreet weten wat ze willen of die zich nog willen oriënteren in het technisch werkveld.

STRONK

Maakt

Stronk levert maatwerk in opdracht van particulieren, bedrijven, profit- en non-profit organisaties. In onze breed georiënteerde werkplaats hebben we de mogelijkheid om te werken met hout, metaal, electronica en 3D-vormgeving. Stronk maakt o.a. decorstukken, meubelstukken, tuinattributen en gethematiseerde objecten.
2
3

STRONK

Adviseert

Stronk adviseert als allround maker, inspirator en zorgprofessional. Heb je een uitdagende opdracht en kom je er niet uit? Wil je geïnsipireerd raken door onze werkwijze en ook opstaan voor je idealen? Wil je advies over het praktisch werken met (zorg)jeugd? Klik dan zeker even verder.

Testimonials

Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image

Op school werk ik voor een diploma, bij mijn baantje werk ik voor geld en hier werk ik aan mezelf

Jongere (15 jaar)

Mijn zoon heeft mogen ontdekken wat hij wel kan en waar hij heel goed in blijkt te zijn. Dat hij als mens ook belangrijk is. En dat het niet alleen gaat om wat je kunt, maar ook wie je bent.

Moeder

De meeste mensen zeggen ‘respect moet je verdienen’. Hier kreeg ik het gelijk, dan krijg je het ook gelijk terug. Nu zetten we samen stappen.

Jongere (16 jaar)

Mijn dochter heeft een kans gekregen hier te mogen komen en daar zijn we erg dankbaar voor. Ik had haar al een jaar niet meer zien lachen tot ze hier ineens bezig was: ik krijg weer kippenvel als ik het beeld voor me zie.

Vader

Ik leer hier anders dan op school. Dat is leuk!

Jongere (14 jaar)

De combinatie van klussen, serieuze gesprekken en humor werkt zeer goed voor onze zoon!

Moeder

De unieke begeleiding van Jorus en Mark heeft ervoor gezorgd dat onze zoon zijn zelfvertrouwen weer terug heeft.

Vader