Stronk voor jongeren

Stronk werkt samen met praktische (zorg)jeugd in de leeftijdscatagorie 14 t/m 17 jaar en heeft twee vormen waarin jongeren begeleid worden.
7

Praktische aanpak voor thuiszitters en zorgjeugd

Loop je vast in het zorgsysteem of val je uit in het onderwijs? Heb jij net wat extra ondersteuning nodig om weer lekker in je vel te zitten? Ben je ook benieuwd naar wat je kunt en heb je behoefte aan een praktische aanpak om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan? Dan zit je hier goed!

Wij geloven niet in het oplossen van jouw problemen maar we kunnen je wel ondersteunen. Wij zijn een kleinschalige werkplaats waar focus is voor jou. Door het meewerken in de werkplaats, het nemen van verantwoordelijkheid in het gebruik van gereedschap en de gesprekken die we voeren op de werkvloer gaan we samen aan de slag om je ‘shit’ aan te pakken. Wij geloven in een echte tweede kans: een klik is daarvoor essentieel. We verwachten dat jij je net zo hard inzet voor jezelf als wij dat voor jou gaan doen. We zoeken graag met je uit waar je behoefte ligt om jezelf te mogen ontwikkelen. En wat het ook is: we gaan er in ieder geval aan beginnen. Nieuwsgierig? Neem contact met jorus@stronkmaakt.nl of bel 06 34 48 68 14 (Jorus).

De oriëntatieplek voor de jonge maker

Werk jij graag met je handen en wil je je oriënteren in het techisch/creatief werkveld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan zomaar zijn dat je al heel goed weet wat je wilt maar misschien niet de mogelijkheid hebt om daar stappen in te zetten. Wij hebben een werkplaats vol met kennis, kunde en gereedschappen die we beschikbaar stellen voor het uitvoeren van uitdagende opdrachten en projecten. Is dit wat je zoekt? Neem dan contact met ons op!

Wil je bijvoorbeeld meedoen aan een van onze maatschappelijke-diensttijdprojecten? Check dan onze Facebook-pagina voor het huidige aanbod of neem contact met ons op.

8