Stronk voor jongeren

Stronk re-integreert. We begeleiden jongeren terug naar de maatschappij zodat zij weer kunnen mee doen. Mee doen door te doen, dat klinkt logisch toch? Wij willen jeugd terug in hun kracht zetten door gewoon met ze aan de slag te gaan!
1

Hoe doen we dat en wat verstaan wij onder re-integreren?

Dat doen wij door te focussen op de persoonsontwikkeling waarbij we helpen zelfvertrouwen op te bouwen en stimuleren om zelf de regie te pakken op je eigen leven. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om weer deel te nemen. Dat doen wij in de werkplaats als veilige haven waar we dingen doen: Stronk maakt, Stronk creëert en uiteindelijk Stronk re-integreert.

Geen ‘sociale werkplaats’ maar een sociale werkplaats!

De jongeren die bij ons komen werken mee in het gehele proces. Niet het productieproces, maar het creatieve maakproces en alles wat daarbij komt kijken. Waarom vinden we dat belangrijk? Omdat dat de werkelijkheid is. Hetgeen waar wij aan werken krijgt altijd een podium. Maken we een kast? Dan staat die vervolgens tientallen jaren bij iemand in huis. De bloembakken voor een lokale horecaondernemer? Dan kun jij zeggen dat jij daaraan hebt meegewerkt. Werk waar je trots op mag gaan zijn.
2

Testimonials